Bizden Haberler

11.12.2017 tarihinde, Sayın Valimiz Erol AYYILDIZ, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, Enstitümüz Müdürü Prof. Dr. Günnur KOÇAR ve Enstitü Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Ahmet ERYAŞAR’ın katılımıyla, Üniversitemizde yapılması planlanan yenilenebilir enerjiler ile üniversite enerji ihtiyacının karşılanabilmesi konusundaki proje fikirlerini konuşmak üzere İzmir Valiliği’nde bir araya gelindi.

09.03.2018 tarihinde, hazırlıkları devam eden ve Üniversitemiz enerji giderlerini minimize etme amaçlı planlanan yenilenebilir enerji kaynakları projemizle ilgili Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK bizlerle birlikteydi.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, İzmir Kalkınma Ajansı Yetkilileri ve Kalkınma Bakanlığı temsilcilerinin katılımıyla BESTMER binasında gerçekleştirilen ve BESTMER kapsamında yapılan çalışmaların anlatıldığı belgesel çekiminde bizlerle birlikteydi.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Harran Üniversitesi GAP-YENEV işbirliği ile yürütülen "GAP Yeşil Enerji Bölgesi İnteraktif Katılım Projesi" kapsamında  düzenlenmiş olan "2. Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Alanında Kolay Çözüm Projeleri Yarışması"nda dereceye giren ekipler ile GAP İdaresi ve GAP-YENEV yetkilileri merkezimizi ziyaret etti.

Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet BUDAK, özel sektör temsilcileri, akademisyenlerimiz ve lisansüstü öğrencilerimizin katılımlarıyla Enerji Stres Testi Çalıştay’ı 05/10/2018 tarihinde BESTMER bünyesinde gerçekleştirilmiştir.